ONS WERK: OPDRACHTGEVERS, CASES EN PROJECTEN DIE ONS TROTS MAKEN

Bureau MVO zorgt voor gedragsverandering, activatie en participatie.
Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Daarom vonden onze opdrachtgevers het tijd voor een ander bureau: Bureau MVO. Recente ontwikkelingen zoals de coronacrisis, de klimaatcrisis, de circulaire economie en de energietransitie vragen meer dan ooit om gedragsverandering.  Voor gedragsverandering is bewustwording, activatie en participatie nodig. Maar..hoe krijg je jouw doelgroep in beweging? Hoe zet je ze aan tot het gewenste gedrag? Voor gedragsverandering is  het belangrijk mensen niet alleen bewust te maken, maar ze ook te activeren.

Om mensen te helpen om de juiste keuze te maken, en dit ook blijvend te doen, moet je weten welke  twijfels en praktische bezwaren dit in de weg staan. Eenmalig verleiden voldoet hierbij niet. Een lange-termijn strategie is hierbij van het grootste belang. De mensen bij Bureau MVO weten dit en wij passen de juiste aanpak toe bij onze duurzame communicatieprojecten om mensen na activatie ook aan te zetten tot participatie. Communicatie ondersteunt hierbij door in te spelen op de voor de doelgroep relevante informatiebehoefte. Hieronder tref je voorbeelden van onze projecten waarin dit terugkomt.

  • "Mede dankzij de sterke video van Bureau MVO is onze crowdfunding actie voor Lease A Fleece een succes geworden!"

  • "Voor de Dag van de Sociale Innovatie heeft Bureau MVO ons geholpen met promotie en animatievideo, erg professioneel!"

  • "Bureau MVO heeft diverse communicatiediensten voor ons uitgevoerd voor het Kunststof Keten Akkoord, waar we erg blij mee zijn!"

  • "Hartelijk dank voor het snel opleveren van onze uitleganimatie! Het ziet er allemaal erg professioneel uit!"

  • "Dank voor de leuke aftermovie van het Warmtecongres! Ik heb hem gelijk op YouTube gezet!"