• Duurzaam-Nieuwkoop.nl

    Duurzaam Nieuwkoop: een online inspiratieplatform voor en door bewoners Bureau MVO helpt gemeente Nieuwkoop in de communicatie richting burgers over duurzame thema's. Hierbij is het creëren van meer bewustwording over Duurzaam Wonen onder woningeigenaren één van de belangrijkste thema's. En daarmee zetten we de bewoner aan tot actie om de eigen woning te verduurzamen. Het gaat hierbij in eerste instantie om woningeigenaren in denken en doen te beïnvloeden. Veel woningeigenaren zijn al bezig met het verduurzamen van hun huis, bijvoorbeeld met isoleren. Er zijn goede redenen om dit te doen, en ook om het nu te doen. Het is een betere investering dan geld op een spaarrekening zetten. Bovendien zijn er verschillende subsidies beschikbaar. Voordelen: goed voor de portemonnee, wooncomfort en het klimaat. Het online platform Duurzaam-Nieuwkoop.nl biedt bewoners en bedrijven informatie en inspiratie. Voorbeelden en cases die door bewoners en bedrijven zelf worden aangedragen. Opdrachtgever: Gemeente Nieuwkoop ligt in de provincie Zuid-Holland en is actief bezig met duurzame thema's om bewoners, bedrijven en bezoekers een fijne en gezonde omgeving te bieden.
Scroll to Content

Duurzaam Nieuwkoop: een online inspiratieplatform voor en door bewoners

Bureau MVO helpt gemeente Nieuwkoop in de communicatie richting burgers over duurzame thema’s. Hierbij is het creëren van meer bewustwording over Duurzaam Wonen onder woningeigenaren één van de belangrijkste thema’s. En daarmee zetten we de bewoner aan tot actie om de eigen woning te verduurzamen. Het gaat hierbij in eerste instantie om woningeigenaren in denken en doen te beïnvloeden.

Veel woningeigenaren zijn al bezig met het verduurzamen van hun huis, bijvoorbeeld met isoleren. Er zijn goede redenen om dit te doen, en ook om het nu te doen. Het is een betere investering dan geld op een spaarrekening zetten. Bovendien zijn er verschillende subsidies beschikbaar. Voordelen: goed voor de portemonnee, wooncomfort en het klimaat.

Het online platform Duurzaam-Nieuwkoop.nl biedt bewoners en bedrijven informatie en inspiratie.
Voorbeelden en cases die door bewoners en bedrijven zelf worden aangedragen.

Opdrachtgever: Gemeente Nieuwkoop ligt in de provincie Zuid-Holland en is actief bezig met duurzame thema’s om bewoners, bedrijven en bezoekers een fijne en gezonde omgeving te bieden.