ONZE DIENSTEN

Strategie & advies

de nieuwste inzichten

Wat wordt je communicatiestrategie? Hoe geven we jouw verhaal inhoudelijk vorm? Welke communicatiemiddelen zetten we in, zoals influencers of social insights?

Webdesign & vormgeving

aantrekkelijk en up to date

Werkt je website goed op de smartphone? Wil je een nieuwe look en feel voor je merk? Wij helpen je de beste brand identity te ontwikkelen met de juiste visuals.

Marketing & PR

Een consistent beleid

Je duurzame boodschap is echt en transparant, en je levert toegevoegde waarde waardoor anderen graag reclame voor je gaan maken.

Events en matchmaking

Wij regelen het allemaal

Van workshop tot congres, van regiosafari tot seminar. Wij organiseren je duurzame event inclusief het werven van bezoekers, catering en aftermovie!

Videocontent & promotie

wij filmen jouw verhaal

We filmen jouw event, je duurzame product of dienst en laten je klanten aan het woord over hun ervaringen, zodat anderen ook enthousiast worden!

Interim communicatie

om je organisatie te versterken

Als je tijdelijk meer menskracht nodig hebt om je te helpen bij de communicatie of marketing, of een professional zoekt met verstand van zaken voor een project.

Hierom kies je voor ons

Voorsprong in communicatie

We weten wat wél en niet werkt, en zetten de juiste communicatiemiddelen in om je doel te bereiken. We hebben een eigen videostudio en kunnen snel en goed  content opleveren.

15  jaar ervaring 

We hebben trends zien komen en gaan en zijn bezig met de toekomst, zodat we
up-to date zijn. Zowel op het gebied van duurzame ontwikkeingen als op het gebied van communicatie en marketing.

Relevant netwerk

We verbinden je met de juiste personen en organisaties als zij een toegevoegde waarde voor je kunnen betekenen. We hebben toegang tot een omvangrijk netwerk aan duurzame experts.

SHOWREEL GREEN VIDEO

Bekijk nu de video van ons videoproductiebedrijf Green Video. De mensen van
Green Video hebben veel ervaring met video's over duurzame innovatie.