In 2022 zal meer dan 82% van het internetverkeer bestaan uit online video.

Het is zeer duidelijk: Voor vele bedrijven en organisatie is online video als communicatiemiddel zeer effectief, en dit zal alleen maar toenemen. Dagelijks zijn miljoenen mensne op zoek naar video reviews en video's met informatie over diensten en producten.

Video met emotionele impact
Na persoonlijk ontmoeten, is video vaak de meest directe en emotionele manier van communiceren.
In een video kan in zeer korte tijd uitleg worden gegeven over complexe producten of diensten, en dit wordt vaak als prettiger ervaren dan het lezen van lappen tekst.

Bureau MVO produceert sinds 2003 online video en heeft sindsdien diverse videomarketing acties bedacht en uitgevoerd voor
innovatieve, duurzame koplopers en toonaangevende organisaties.

Green video,  je partner voor Duurzame Videoproductie
Bureau MVO heeft een eigen videoproductiebedrijf waarmee we videocontent produceren voor onze opdrachtgevers. Van animatievideo's tot een aftermovie van een duurzaam event, van een corporate video tot een social enterprise video, onze mensen hebben de kennis, ervaring en bezieling om deze en andere video's perfect te produceren. Dit doen we zo duurzaam mogelijk, door bijvoorbeeld het aantal vervoersbewegingen te minimaliseren, CO2 compensatie en door de benodigde crew zo klein mogelijk te houden, en gebruik te maken van duurzame vervoersmiddelen.

Effectieve Videomarketing
Er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen op het gebied van videomarketing die wij inzetten om meer kijkers en/of een hogere conversie te behalen. Onze videomarketing specialisten hebben hierdoor vele successen behaald op het gebied van online verkoop,  crowdfunding, naamsbekendheid en gedragsverandering. Maak gebruik van onze kennis om hiervan te profiteren en neem nu contact met ons op.

Voorbeelden van videoproducties Green Video
Bekijk hieronder voorbeelden van de door ons en/of onze partners geproduceerde video's:

NWO-NERA Energie Symposium

EIRES Energizing Day 2022

Zonnepanelen Animatie

Aftermovie Nationaal Warmte Congres  2021

Animatie Omgekeerd Inzamelen Gemeente Alkmaar

VUmc corporate video

Provada Aftermovie

Philips Corporate Video Recyclates