Als bedrijf of organisatie is online video als communicatiemiddel zeer effectief. Na persoonlijk ontmoeten, is video vaak de meest directe wijze van communiceren.  In een video kan in zeer korte tijd uitleg worden gegeven over complexe producten of diensten, en dit wordt vaak als prettiger ervaren dan het lezen van lappen tekst.  Dagelijks worden video's met reviews en klantervaringen of met uitleg door influencers dan ook door vele miljoenen mensen bekeken.

Videoproductie
Bureau MVO heeft een eigen videoproductiebedrijf genaamd Green Video waarmee we videocontent produceren voor onze opdrachtgevers. Van animatievideo's tot een aftermovie van een duurzaam event, van een corporate video tot een social enterprise video, onze mensen hebben de kennis, ervaring en bezieling om deze en andere video's perfect te produceren.

Videomarketing
Er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen op het gebied van videomarketing die wij inzetten om meer kijkers en/of een hogere conversie te behalen. Onze videomarketing specialisten hebben hierdoor successen behaald op het gebied van online verkoop,  crowdfunding, naamsbekendheid en gedragsverandering.