Bureau MVO is opgericht door Miranda van Oostrom en Wouter Smit.
Wij werken samen met een team van communicatieprofessionals voor innovatieve en vernieuwende bedrijven en organisaties.

Duurzaam zijn en doen is al lang niet meer bijzonder. Je doelgroep krijgt de hele dag zoveel informatie, dat het moeilijk is om onderscheidend te zijn. Bureau MVO werkt met de nieuwste inzichten en mogelijkheden om jouw innovatieve en duurzame
boodschap wél te doen doordringen. Zo activeren wij niet alleen jouw community, maar ook nieuwe volgers, fans en kopers.

Bureau MVO werkt mee aan diverse projecten in het kader van de energietransitie. Daarnaast hebben wij ook ruime ervaring  met communicatie over de circulaire economie, denk aan circulaire producten, events of initiatieven. Ook sociale innovatie is een belangrijk thema, waarbij het draait om het sociaal en inclusief ondernemen met oog voor diversiteit.

Voor onze duurzame en sociale opdrachtgevers verzorgen wij zowel het communicatieplan als de uitvoering. Van het vormgeven van de communicatiestrategie tot het organiseren van events, van het ontwikkelen van een campagne tot het filmen van testimonial video's, van het uitvoeren van marktonderzoek tot het genereren van free publicity.

Hierbij maken we gebruik van de nieuwste en beste inzichten en mogelijkheden. Wij brengen de creatieve vonk aan in je verhaal, en zorgen dat je verhaal mensen écht raakt. Ook verbinden we met mensen en organisaties die (deels) dezelfde doelstellingen hebben om synergie te creëren en overbodige communicatie inspanningen te voorkomen. Zo komen we samen tot een duurzame en effectieve aanpak!

Voor voorbeelden van onze cases bekijk je ons portfolio.

Zoek je ook een partner met de juiste duurzame drive? Neem nu contact met ons op.