Naast strategisch communicatie advies en het bedenken en uitvoeren van campagnes produceert Bureau MVO ook corporate video. Onlangs mocht Bureau MVO onderstaande corporate video produceren voor het Polymer Science Park, die wordt ingezet op de homepage van de website.

Het Polymer Science Park is de industriële broedplaats voor de kunststoftechnologie. Het loket voor ondernemers met technisch inhoudelijke vragen op het gebied van industrieel toegepaste kunststoftechnologie, meer specifiek thermoplasten, thermoharders, rubbers en coatings.

De activiteiten van het Polymer Science park dragen bij aan het realiseren van een Zero Waste Economy voor een schone duurzame wereld, waarin er efficiënt en effectief wordt omgegaan met grondstoffen.

Bureau MVO is actief met het verbinden van diverse partijen om meer hergebruik van grondstoffen mogelijk te kunnen maken. Het Polymer Science Center doet dit ook door innovatie aan te jagen, onder meer op het gebied van kunststof hergebruik en het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden voor de inzet van gebruikte kunststoffen.

Voor de productie van corporate video maken wij gebruik van de expertise en faciliteiten van ons eigen videoproductiebedrijf Green Video. Voor de productie van corporate video en uitleganimatie over duurzame thema’s in Green Video een bekend adres, dat ook actief is voor de productie van bedrijfsvideo, promotievideo, videotestimonials en andere vormen van videocontent.